Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Geld » Lenen
Lenen

Geld lenen kan bij de bank, maar ook bij familie of speciale instanties. Hier lees je hoe je dat doet en waar je op moet letten.

Hoe kan ik mijn BKR-registratie opvragen

Door: Adine Versluis

Over het BKR-register bestaan nogal wat misverstanden. Zo hoeft een registratie niets te betekenen en kun je ook geregistreerd staan als je nooit schulden hebt gehad. In totaal zijn de gegevens van zo'n negen tot elf miljoen mensen opgenomen in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI), het systeem van het Bureau Krediet Registratie (BKR). Wil je weten wat jouw registratie is en of dat nog nadelige gevolgen voor je heeft? Hier lees je hoe je jouw gegevens opvraagt.


Home » Geld » Lenen

4 Hoe kan ik geld lenen
Hoe kan ik geld lenen

Door: Adine Versluis

Je bent je baan kwijt, je hebt een onverwachte rekening gehad of je wilt iets, maar hebt er niet voor gespaard. Het kan voorkomen dat je geld nodig hebt, maar het niet zelf hebt. Dan kun je het lenen. Maar hoe werkt dat eigenlijk, geld lenen?


Home » Geld » Lenen

Hoe kan ik geld uitlenen

Door: Adine Versluis

Geld uitlenen is riskant. Je weet namelijk nooit zeker of je je geld terug krijgt en in tegenstelling tot bijvoorbeeld banken, heb je vaak weinig middelen tot je beschikking om het geld terug te vorderen. Wil je toch geld uitlenen, dan is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken.


Home » Geld » Lenen

Hoedoeners in de spotlight
Adine Versluis
Lid sinds: 5 april 2008
Aantal Hoedoes: 471
Lisette Kreischer & Merel van der Lande - Veggie in Pumps
Lid sinds: 3 juni 2008
Aantal Hoedoes: 7
Erik Weijers
Lid sinds: 26 maart 2008
Aantal Hoedoes: 42
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!