Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Eten & drinken » Hoe koop ik een automatische citruspers

Hoe koop ik een automatische citruspers

Document acties
 • Moeilijkheidsgraad: goed te doen
In iedere restaurant of bar is het handig om gebruik te maken van een automatische citruspers. Het is gemakkelijk en snel in gebruik. Hierbij leg ik uit hoe je een automatische citruspers kunt gebruiken.

Hoedoe door: Arend de Vries

Bekijk het profiel van Arend de Vries
Aantal Hoedoes: 44


Benodigdheden

 • automatische citruspers

Stappen

 1. Oriënteer je op de soorten citruspersen

  Er zijn veel verschillende automatische citruspersen beschikbaar. Zo kun je kiezen uit verschillende ontwerpen, groottes, inhoud en merken. Het is allereerst belangrijk dat je je oriënteert in wat voor automatische citruspersen er zijn en alvast bedenken waar jouw voorkeur naar uitgaat.

 2. Bedenk wat de automatische citruspers moet kunnen

  Om erachter te komen welke automatische citruspers je nodig heeft, is het belangrijk om te kijken wat je precies wilt gaan doen met de automatische citrus pers. Wil je de citruspers voor thuis gebruiken of in jouw horecaonderneming? Het is dan verstandig om te kijken welke specificaties de citruspers verder moet hebben om aan jouw eisen te voldoen.

 3. Bekijk de kenmerken van de citruspers

  Het is natuurlijk niet alleen belangrijk om te kijken welke citruspers mooi is, maar het is ook verstandig om te kijken wat de citruspers precies kan en waar deze goed in is. Zo heeft elke automatische citruspers weer net andere kenmerken en andere capaciteiten. Het is belangrijk dat je goed kijkt welke voordelen en kenmerken de automatische citruspers heeft waar jouw voorkeur naar uitgaat. Op basis daarvan kun je beslissen welke automatische citruspers bij jouw onderneming of persoonlijk past.

 4. Test de automatische citruspers

  Heb je je keuze kunnen maken? Dat wil natuurlijk nog niet altijd zeggen dat de automatische citruspers optimaal werkt voor jouw onderneming. Het kan daarom een idee zijn om met de desbetreffende winkel contact op te nemen om te kijken of het mogelijk is dat je de automatische citruspers kan testen. Bij de meeste bedrijven kun je de automatische citruspers wel testen. Wanneer de citruspers toch niet helemaal bevalt, kun je kiezen voor de andere automatische citruspers.

Bron

Hoedoeners in de spotlight
Renate Boogvrouw
Lid sinds: 11 april 2008
Aantal Hoedoes: 15
Marieke van Oosterhout
Lid sinds: 31 maart 2008
Aantal Hoedoes: 24
F. Nelissen
Lid sinds: 7 april 2008
Aantal Hoedoes: 23
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!