Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Kunst & cultuur
Kunst & cultuur

4 Hoe koop ik mijn eerste echte kunstwerk
Hoe koop ik mijn eerste echte kunstwerk

Door: F. Nelissen

Je interieur is helemaal naar je zin, maar toch mist er nog iets. Een persoonlijke ‘touch’. En opeens heb je het: een kunstwerk. Een uniek werk dat bij je past en waar je nog jaren plezier van zult hebben. Maar waar vind je dat kunstwerk van je dromen? En hoe voorkom je een miskoop? Kunstkenner Tineke van Schijndel van Kunst à la Carte adviseert bedrijven en particulieren bij de aankoop van kunst. “Ga kijken, kijken en nog eens kijken. En: koop werk van levende kunstenaars, want er wordt prachtig werk gemaakt dat heel betaalbaar is. Bovendien weet je dan zeker dat het echt is.”


Home » Kunst & cultuur

Hoe regel ik een gig op Lowlands

Door: Ivo Victoria

Het Lowlands festival is elk jaar weer uitverkocht. Kommer en kwel voor wie niet snel genoeg was of geen geld had. Hoe deze teleurstelling in de toekomst te voorkomen? Nou, door er zelf op te treden natuurlijk. Het is makkelijker dan je denkt.


Home » Kunst & cultuur

3 Hoe ga ik om met fans
Hoe ga ik om met fans

Door: Marieke van Oosterhout

Wie regelmatig op televisie verschijnt of op het podium staat, krijgt te maken met bewonderaars. Mensen die je nooit eerder hebt gezien, herkennen je op straat, vragen om je handtekening of willen met je op de foto. Natuurlijk streelt het je ego, maar tegelijkertijd kan het je ook onzeker of nerveus maken. Speciaal voor iedereen die op het punt staat door te breken als Bekende Nederlander (BN’er) legt (musical)acteur Hein Gerrits uit hoe hij met zijn fans omgaat. (Foto: Roy Beusker)


Home » Kunst & cultuur

Hoe kan ik fanmail sturen naar J.K. Rowling
Hoe kan ik fanmail sturen naar J.K. Rowling

Door: Mohammed

Ben je ook dol op de boeken over Harry Potter en wil je dat wel eens laten weten aan schrijfster J. K. Rowling? Stuur haar dan eens fanmail. Hier lees je precies hoe je dat doet.


Home » Kunst & cultuur

Hoedoeners in de spotlight
Adine Versluis
Lid sinds: 5 april 2008
Aantal Hoedoes: 470
Gigi Schuiten
Lid sinds: 3 juni 2008
Aantal Hoedoes: 7
Irene de Vette
Lid sinds: 19 juni 2008
Aantal Hoedoes: 78
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!