Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Eten & drinken » Hoe kies ik de juiste professionele friteuse uit

Hoe kies ik de juiste professionele friteuse uit

Document acties
 • Moeilijkheidsgraad: goed te doen
Hoe kies ik de juiste professionele friteuse uit
Wanneer je hebt besloten om een professionele friteuse te kopen, is het natuurlijk wel van belang dat je een friteuse kiest die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Hoe doe je dat? Dat lees je hier!

Hoedoe door: Arend de Vries

Bekijk het profiel van Arend de Vries
Aantal Hoedoes: 44


Benodigdheden

 • winkel/webwinkel met professionele friteuse

Stappen

 1. Oriënteer je in de soorten professionele friteuse

  Er zijn veel verschillende friteuses en dan heb ik het niet over het ontwerp van de professionele friteuse. Het is allereerst vooral belangrijk dat je je oriënteert in wat voor professionele friteuses er zijn en te bedenken waar je voorkeur naar uitgaat.

 2. Wat moet de professionele friteuse kunnen?

  Om erachter te komen welke professionele friteuse bij jouw onderneming past, is het vooral om de lengte en de breedte op te meten om te kijken of de professionele friteuse past in uw keuken. Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoe groot de pan moet zijn. Hoe meer snack of patat je tegelijkertijd kunt bereiden hoe makkelijker. Wil je liever een kleinere pan, dan kan dat uiteraard ook.

 3. Bekijk de kenmerken van de friteuse

  Het is natuurlijk niet alleen belangrijk om te kijken welke friteuse mooi is, maar het is ook goed om te kijken wat de friteuse precies kan en waar deze goed in is. Zo heeft elke professionele friteuse weer net andere kenmerken. Het is belangrijk dat je goed kijk welke voordelen en kenmerken de professionele friteuse heeft waar jou voorkeur naar uitgaat. Op basis daarvan kun je beslissen welke friteuse het beste past bij jouw onderneming. 

 4. Test de friteuse en/of friteuses

  Heb je een keuze kunnen maken? Dat wil natuurlijk nog niet altijd zeggen dat deze professionele friteuse optimaal werkt voor jouw onderneming. Het kan daarom een idee zijn om met de desbetreffende winkel contact op te nemen om te kijken of het mogelijk is dat je professionele friteuse kan testen. Eventueel binnen een bepaalde termijn. Wanneer je iets test weet je pas zeker of het bij je past en of het dus uiteindelijk niet een miskoop is geweest. Wanneer de friteuse toch niet helemaal bevalt, kun je hem terugsturen.

Bron

Hoedoeners in de spotlight
Susanne Biemans
Lid sinds: 14 mei 2008
Aantal Hoedoes: 9
Irene Herbers
Lid sinds: 7 mei 2008
Aantal Hoedoes: 54
Noortje van Dorp
Lid sinds: 9 mei 2008
Aantal Hoedoes: 125
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!