Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Eten & drinken » Wecken en inmaken
Wecken en inmaken

Het hele jaar door 'vers' eten? Maak je moestuinoogst (of goedkope partijen) in en geniet er ook buiten het seizoen van.

Hoe kan ik augurken inmaken

Door: Adine Faber-Versluis

Augurken doen het goed in het Nederlandse klimaat. Als je ze tussen mei en juni inzaait, kun je van juli tot oktober oogsten. Vier plantjes leveren al genoeg augurken op om het hele jaar van te eten. Maar hoe zorg je er nu voor dat ze het hele jaar ook lekker smaken? En dat je je oogst eventueel zelfs nog wat langer kunt bewaren, of gemakkelijk weg kunt geven? Door de augurken in te maken.


Home » Eten & drinken » Wecken en inmaken

Hoe maak ik komkommers in

Door: Adine Faber-Versluis

Als je zelf een komkommerplantje hebt, dan is de kans groot dat je al snel meer oogst dan je op kunt. Elke plant levert namelijk ongeveer 8 komkommers op en ze zijn vers niet altijd heel lang houdbaar. Door ze in te maken kun je er op een ander moment ook van genieten en hoef je niets weg te gooien.


Home » Eten & drinken » Wecken en inmaken

Hoedoeners in de spotlight
Erik Weijers
Lid sinds: 26 maart 2008
Aantal Hoedoes: 42
Bastienne Wentzel
Lid sinds: 9 juni 2008
Aantal Hoedoes: 59
F. Nelissen
Lid sinds: 7 april 2008
Aantal Hoedoes: 23
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!