Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Over Hoedoe » Schrijven » Waarom krijg ik geen attenderingse-mailtje als iemand een opmerking bij mijn hoedoe plaatst?

Waarom krijg ik geen attenderingse-mailtje als iemand een opmerking bij mijn hoedoe plaatst?

Andere leden van de site kunnen opmerkingen plaatsen bij jouw hoedoes. Je wordt daarop echter niet geattendeerd met een e-mailtje.

Er zijn twee redenen waarom je niet op opmerkingen wordt geattendeerd:

  1. We denken dat niet alle hoedoeners het op prijs stellen om tot in lengte van jaren op elke opmerking te worden geattendeerd. Het commentaar is soms vleiend, maar niet altijd relevant voor de schrijver van de hoedoe.
  2. De huidige versie van het softwarepakket dat we gebruiken voor deze site biedt nog weinig mogelijkheden om slim om te gaan met commentaar. We zouden het bijvoorbeeld mogelijk willen maken dat je als hoedoener in je profiel kunt instellen of je op commentaar geattendeerd wilt worden en of je commentaar wilt modereren (beoordelen en goedkeuren) voordat het geplaatst wordt.

Wanneer een nieuwe versie van het softwarepakket nieuwe mogelijkheden biedt, dan zullen we deze functionaliteit opnieuw bekijken.

Tot die tijd moet je zelf af en toe onderaan je eigen hoedoes kijken, als je nieuwsgierig bent naar het commentaar van bezoekers.

Overigens wordt de webmaster wel geattendeerd op alle opmerkingen die worden geplaatst, om hierop toezicht uit te kunnen oefenen (een deel van het commentaar is helaas 'spam' of zelfpromotie van andere websites, beledigingen e.d.). Als een opmerking daar aanleiding toe geeft, dan zal de webmaster de auteur van de hoedoe erop attenderen.

Hoedoeners in de spotlight
Bastienne Wentzel
Lid sinds: 9 juni 2008
Aantal Hoedoes: 59
Marieke van Oosterhout
Lid sinds: 31 maart 2008
Aantal Hoedoes: 24
Lisette Kreischer & Merel van der Lande - Veggie in Pumps
Lid sinds: 3 juni 2008
Aantal Hoedoes: 7
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!