Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Computers » Internet » Websites » Google
Google

4 Hoe verwijder ik ongewenste informatie uit Google

Door: Renate Boogvrouw

Zonder nadenken heb je iets fouts geschreven op een forum, weblog of website en heb je daarbij je echte naam gebruikt. Als iemand nu op jouw naam googlet (bijvoorbeeld een lid van de sollicitatiecommissie), dan vindt hij die vervelende uitspraken. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om ongewenste informatie te verwijderen uit Google, ofwel te ontgooglen.


Home » Computers » Internet » Websites » Google

3 Hoe meld ik mijn website aan bij Google

Door: Debby

Als webdesigner krijg ik regelmatig de vraag voorgeschoteld hoe je een website kunt aanmelden bij Google. Dat kun je heel eenvoudig zelf doen in een paar stappen.


Home » Computers » Internet » Websites » Google

Hoe komt mijn website hoog in Google

Door: Anoniem

Internet is al langere tijd een onmisbare schakel in de hedendaagse maatschappij, dit zien ook veel bedrijven die met hun website inspelen op de wensen en behoeften van Internetgebruikers. Internet marketing is geen dure aangelegenheid, die alleen is weggelegd voor grote multinationals. Elke zelfbewuste ondernemer kan profiteren van Internet, alleen moet hij of zij wel een hoog genoteerde website in zoekmachines als Google en Yahoo hebben, maar hoe kan je dit als kleine ondernemer met klein budget zelf realiseren?


Home » Computers » Internet » Websites » Google

Hoedoeners in de spotlight
Cindy Kamstra
Lid sinds: 18 juni 2008
Aantal Hoedoes: 86
Janine Bruinooge
Lid sinds: 7 april 2008
Aantal Hoedoes: 34
Noortje van Dorp
Lid sinds: 9 mei 2008
Aantal Hoedoes: 125
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!