Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Eten & drinken » Ontbijt
Ontbijt

Hoe maak ik een gezond ontbijt

Door: Irene de Vette

‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’: je kent de uitdrukking misschien wel. Je kunt je er maar beter aan houden, want gezond ontbijten is ontzettend goed voor je. In deze hoedoe lees je waarom. Maar ja, soms heb je haast en schiet eten in de ochtend erbij in. Je vindt hier daarom ook handige tips om ontbijtvalkuilen te vermijden.


Home » Eten & drinken » Ontbijt

4 Hoe maak ik een champagneontbijt
Hoe maak ik een champagneontbijt

Door: Irene de Vette

Je beste vriendin geslaagd, je ouders vijfentwintig jaar getrouwd of je zus jarig? Verras ze met een champagneontbijt. Bestellen bij een ontbijtservice is prijzig en vaak zijn de ingrediënten niet erg origineel. Met wat handigheid en creativiteit kun je het ontbijt ook zelf samenstellen. Het toppunt van luxe!


Home » Eten & drinken » Ontbijt

4 Hoe maak ik een Engels ontbijt
Hoe maak ik een Engels ontbijt

Door: Irene de Vette

Niemand ontbijt zo uitgebreid als een Brit. ’s Ochtends verorberen ze een bord vol eieren, worstjes, bacon en toast. Tenminste, als ze een ‘full breakfast’ nemen. Als dagelijks ontbijt misschien niet zo gezond, maar prima voor een kick-start op je vrije dag. Met zo’n powerontbijt krijg je waarschijnlijk aan het eind van de middag pas weer trek!


Home » Eten & drinken » Ontbijt

Hoe maak ik een ontbijt op bed

Door: Irene de Vette

Terwijl je lief nog ligt te slapen, sluip je de trap af en de keuken in. Vandaag maak jij hem of haar blij met een ontbijt-op-bed. Als het even kan, bereid je de avond ervoor (stiekem) al wat voor. Dan ben je de volgende morgen zo klaar. Let niet op die paar kruimels in je bed: dat is het luxe, relaxte ontbijt-op-bedgevoel helemaal waard!


Home » Eten & drinken » Ontbijt

4 Hoe bak ik Belgische wafels
Hoe bak ik Belgische wafels

Door: Adine Versluis

Onze zuiderburen staan bekend om hun grote frieten, zalige chocolade én Belgische wafels. Gelukkig is het recept hiervan niet geheim en kun jij in het vervolg ook lekker ontbijten met deze wafels. De meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis.


Home » Eten & drinken » Ontbijt

Hoedoeners in de spotlight
Irene de Vette
Lid sinds: 19 juni 2008
Aantal Hoedoes: 78
Lisette Kreischer & Merel van der Lande - Veggie in Pumps
Lid sinds: 3 juni 2008
Aantal Hoedoes: 7
Janine Bruinooge
Lid sinds: 7 april 2008
Aantal Hoedoes: 34
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!