Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Geld » Schulden
Schulden

Hoe betaal ik mijn schulden af
Hoe betaal ik mijn schulden af

Door: Adine Versluis

Steeds meer mensen lenen niet alleen voor hun huis, maar ook voor consumptiegoederen, zoals een nieuwe auto of een nieuwe televisie. Door de vaak hoge rentepercentages kan je schuld ongemerkt hard oplopen en kun je het overzicht volledig kwijt raken. Begin daarom vandaag nog met het actief aflossen van je schuld.


Home » Geld » Schulden

Hoe krijg ik hulp bij het aflossen van schulden

Door: Adine Versluis

Schulden kunnen zwaar op je drukken en hoewel het moeilijk kan zijn om de situatie onder ogen te zien of deze zelfs met anderen te delen, is dat vaak wel de beste manier om er vanaf te komen. Als je eenmaal besloten hebt dat je uit de schulden wilt komen, kun je hier op verschillende manieren hulp bij krijgen. Wij hebben een aantal effectieve methodes voor je op een rijtje gezet. Probeer ze allemaal, of begin met een aantal.


Home » Geld » Schulden

Hoe kom ik in (én uit) de WSNP

Door: Adine Versluis

Als je zoveel schulden hebt opgebouwd dat je er zelf niet meer uit kunt komen, dan kun je een aanvraag doen voor de WSNP, een schuldsaneringstraject waarin je met behulp van een bewindvoerder je schulden aanpakt. Als je het volledige traject volgens de regels doorloopt, worden je schulden na drie jaar omgezet in een niet opeisbare schuld waarvan je niet verplicht bent die nog te betalen. Om in aanmerking te komen voor de WSNP moet je aan een aantal eisen voldoen.


Home » Geld » Schulden

Hoedoeners in de spotlight
Janine Bruinooge
Lid sinds: 7 april 2008
Aantal Hoedoes: 34
Renate Boogvrouw
Lid sinds: 11 april 2008
Aantal Hoedoes: 15
Adine Versluis
Lid sinds: 5 april 2008
Aantal Hoedoes: 470
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!