Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Werk & carrière » Timemanagement
Timemanagement

4 Hoe kom ik op tijd zonder me te haasten
Hoe kom ik op tijd zonder me te haasten

Door: Petra Megens

Op tijd zijn voor een vergadering of bij een klant is altijd een goed idee. Ruim op tijd zijn is het kenmerk van de heerser. Tien minuten zijn al genoeg. Je kunt de sfeer proeven, je hoeft geen lamme excuses te maken, je bent ontspannen en sneller geconcentreerd. Tien minuten te vroeg verschijnen bij elke (zakelijke) ontmoeting is een goed begin en het halve werk. Niet alles aan het op tijd zijn heb je zelf in de hand. Maar wat je wel zelf in de hand hebt, beslaat drie stappen.


Home » Werk & carrière » Timemanagement

4 Hoe combineer ik werk en kinderen
Hoe combineer ik werk en kinderen

Door: Susanne Biemans

Er is al het nodige over geschreven, maar het probleem wordt er niet minder om. Massa’s mensen zitten met dit dilemma. Het ís ook gewoon lastig te combineren. En dan hebben we het nog niet eens over sport, vrienden, familie, uitgaan, overige hobby’s en eventuele studie die er ook nog bijkomen. Daarnaast heb je het niet voor eens en altijd geregeld. Het is juist constant aan verandering onderhevig. En tot slot zitten je gevoelens vaak in de weg: als je het ene doet, laat je het andere. Oftewel: schuldgevoelens en gevoelens van te kort schieten. Dat maakt het misschien nog wel het moeilijkst!


Home » Werk & carrière » Timemanagement

Hoe stel ik prioriteiten

Door: Adine Versluis

Als je iets wilt, dan moet je voldoende aandacht schenken aan je prioriteiten. Maar hoe ontdek je wat je prioriteiten zijn, of bepaal je wat je prioriteiten zijn? Ga er eens voor zitten en kijk wat voor jou het belangrijkst is en controleer of je daar ook daadwerkelijk voldoende aandacht aan geeft.


Home » Werk & carrière » Timemanagement

Hoedoeners in de spotlight
Marieke van Oosterhout
Lid sinds: 31 maart 2008
Aantal Hoedoes: 24
Irene de Vette
Lid sinds: 19 juni 2008
Aantal Hoedoes: 78
Cindy Kamstra
Lid sinds: 18 juni 2008
Aantal Hoedoes: 86
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!