Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Wetenschap & techniek » Elektronica
Elektronica

Hoe kom ik van oude elektronische apparatuur af
Hoe kom ik van oude elektronische apparatuur af

Door: Adine Versluis

Leuk, zo’n nieuwe televisie, maar waar laat je de oude? In veel huishoudens stapelt elektronische apparatuur zich op, omdat de eigenaren niet weten waar ze met hun oude apparatuur heen moeten op het moment dat ze wat nieuws kopen. Gooi deze apparatuur niet weg, maar maak gebruik van één van de mogelijkheden om op een milieuvriendelijke manier van je spullen af te komen!


Home » Wetenschap & techniek » Elektronica

4 Hoe kies ik een platte televisie
Hoe kies ik een platte televisie

Door: Niels ’t Hooft

Experts roepen al jaren dat je maar beter kunt wachten met het aanschaffen van een platte televisie. Maar inmiddels is de technologie verder uitgekristalliseerd en betaalbaarder. In elektronicawinkels vind je al heel wat tv's met 1920 bij 1080 pixels, hoge contrastwaardes en snelle reactietijd. Net nu zenders op het punt staan in HD te gaan uitzenden, Blu-ray als enige nieuwe-generatie dvd-formaat is overgebleven en spelcomputers met HD-output in prijs dalen. De vraag is alleen: waar moet je op letten als je een platte tv koopt?


Home » Wetenschap & techniek » Elektronica

Hoe stel ik mijn equalizer goed in

Door: Wim Guiking

Weinig dingen lekkerder dan op een relaxed moment in je eigen woonkamer luisteren naar de muziek die je dán wilt horen. Met volle sound, lekker hard, of met een koptelefoon. Dan is het wel fijn om te weten dat je de muziek zo mooi hoort als die zijn kan. Met een equalizer op je audioset kun je het geluid absoluut top laten klinken – maar je kunt het ook verknallen als je de boel niet goed instelt.


Home » Wetenschap & techniek » Elektronica

Hoedoeners in de spotlight
Bastienne Wentzel
Lid sinds: 9 juni 2008
Aantal Hoedoes: 59
Noortje van Dorp
Lid sinds: 9 mei 2008
Aantal Hoedoes: 125
Adine Versluis
Lid sinds: 5 april 2008
Aantal Hoedoes: 470
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!