Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Wonen & inrichten » Verhuizen
Verhuizen

Verhuizen is hartstikke leuk, maar kan ook de nodige stress opleveren. Een goede planning én een flinke dosis geduld zijn dus essentieel.

4 Hoe verhuis ik zonder stress
Hoe verhuis ik zonder stress

Door: Irene de Vette

Een nieuw huis! Uitzinnig van blijdschap ben je, als je dan eindelijk hét ideale stekje hebt gevonden. Maar na het flesje champagne en de rondedans, is het zaak om goed over alle praktische dingen na te denken. Verhuizen is een hele klus, of je nu gaat huren of kopen, moet verbouwen of meteen je spullen kunt neerzetten. Hier een stappenplan hoe je je spullen stressvrij van A naar B krijgt.


Home » Wonen & inrichten » Verhuizen

4 Hoe verhuis ik mijn boeken

Door: Adine Versluis

Een flink gevulde boekenkast is mooi, tot je gaat verhuizen. Dan kunnen die boeken je heel wat hoofdbrekens bezorgen. Want hoe kun je je boeken nu snel, makkelijk en veilig verhuizen?


Home » Wonen & inrichten » Verhuizen

Hoe bereid ik kinderen voor op een verhuizing

Door: Jan ter Haar

U gaat verhuizen en heeft een goed verhuisbedrijf gevonden. Dan begint het echte werk pas:verhuizen is voor kinderen vaak een ingrijpende gebeurtenis. Ze verlaten hun vertrouwde omgeving en moeten wennen aan de nieuwe woonplaats. U kunt uw kind helpen hiermee om te gaan zodat het snel weer een eigen plekje vindt waarin het zich thuis voelt.


Home » Wonen & inrichten » Verhuizen

Hoe bespaar ik op mijn verhuiskosten

Door: Jan ter Haar

Na weken van voorbereiding en de nodige klussen in en om het nieuwe huis is het zover: u gaat verhuizen! Grote kans dat uw verhuisbudget al aardig geslonken is, daarom behandel ik hier enkele tips om te besparen op uw verhuiskosten.


Home » Wonen & inrichten » Verhuizen

Hoe verhuis ik met huisdieren

Door: Jan ter Haar

Verhuizen betekent voor de meeste mensen een drukke, hectische periode. Ga je verhuizen met kinderen dan is het verstandig ze wat extra aandacht te geven in de voorbereidingen op de verhuisdag en de dagen erna. Dit zelfde geldt voor huisdieren.


Home » Wonen & inrichten » Verhuizen

Hoedoeners in de spotlight
Irene Herbers
Lid sinds: 7 mei 2008
Aantal Hoedoes: 54
Erik Weijers
Lid sinds: 26 maart 2008
Aantal Hoedoes: 42
Bastienne Wentzel
Lid sinds: 9 juni 2008
Aantal Hoedoes: 59
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!