Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Reizen & vakantie » Bestemmingen » Frankrijk
Frankrijk

Hoe vind ik een goed hotel in Frankrijk

Door: Merel van der Lande

Frankrijk is het land van la joie de vivre. Van romige kazen, smaakvolle wijnen en vers stokbrood. Bij uitstek een land om je welverdiende vrije dagen door te brengen. Overnacht je in een hotel, dan proef je de luxe Franse sfeer beter dan ooit. Tenminste, als je een goed hotel hebt. En dat is met alle spectaculaire aanbiedingen en websites met de meest fantastische foto’s tegenwoordig moeilijk op afstand te beoordelen. Ook blind vertrouwen op het aantal sterren is in Frankrijk niet verstandig: de inrichting van hotels met dezelfde sterrenclassificatie kan onderling sterk verschillen. Soms is het in een tweesterrenhotel zelfs prettiger verblijven dan in een viersterrenhotel. Gelukkig vind je met deze tips toch het beste hotel voor jouw vakantie.


Home » Reizen & vakantie » Bestemmingen » Frankrijk

Hoe vind ik een goede camping in Frankrijk

Door: Merel van der Lande

Waar kun je nu beter van een welverdiende vakantie genieten dan in het land van kaas, wijn en stokbrood? Ieder jaar gaan ruim 1,5 miljoen Nederlanders op vakantie in Frankrijk, van wie de meesten gaan kamperen. Met al die toeristen zijn er campings genoeg in Frankrijk, maar hoe vind je nu een goede camping? Je leest het hier.


Home » Reizen & vakantie » Bestemmingen » Frankrijk

Hoe vind ik vakantiehuizen in Frankrijk

Door: Merel van der Lande

Een vakantiehuis huren heeft zo z’n voordelen. Je hebt meer vrijheid en privacy dan op een camping en het is een stuk goedkoper dan een hotel. Je kunt immers zelf koken en hoeft dus niet iedere avond een restaurantje op te zoeken. Die eigenschappen maken dat het huren van een vakantiehuis populairder is dan ooit. Het gevolg: ruim 800.000 hits als je de woorden ‘vakantiehuis Frankrijk’ googlet. Hoe vind je in dit aanbod nu hét vakantiehuis? Je leest het hier.


Home » Reizen & vakantie » Bestemmingen » Frankrijk

Hoedoeners in de spotlight
Irene Herbers
Lid sinds: 7 mei 2008
Aantal Hoedoes: 54
Renate Boogvrouw
Lid sinds: 11 april 2008
Aantal Hoedoes: 15
Lisette Kreischer & Merel van der Lande - Veggie in Pumps
Lid sinds: 3 juni 2008
Aantal Hoedoes: 7
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!