Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Werk & carrière » Werkplek » Hoe kan ik mijn kantoor professioneel inrichten?

Hoe kan ik mijn kantoor professioneel inrichten?

Document acties
 • Moeilijkheidsgraad: goed te doen
Indien u dit graag op een professionele manier aanpakt, doet u er verstandig aan om goed na te denken over het hele proces dat komt kijken bij uw kantoor inrichten. Wat wilt u precies? Wat wilt u absoluut niet? Om u te helpen, is het verstandig om een stappenplan in uw achterhoofd te houden (zie stappenplan).

Hoedoe door: Arend de Vries

Bekijk het profiel van Arend de Vries
Aantal Hoedoes: 44


Stappen

 1. Stap 1: Inventariseer uw wensen en behoeften

  Het is verstandig om in eerste instantie te inventariseren wat precies uw wensen en behoeften zijn om uw kantoor te kunnen inrichten. Wat voor soort audiovisuele apparatuur wilt u? Wat zijn kantoormeubelen waar u graag uw kantoor mee wilt inrichten? Mocht u er zelf niet uitkomen, is het wel verstandig dat u hier vast over na heeft gedacht zodat een kantoorspecialist hiermee aan de slag kan. 

 2. Stap 2: Probeer uw ideeën op papier te zetten

  Mocht u in kaart hebben hoe u uw kantoor wilt inrichten, is het verstandig om hiervan in eerste instantie een schets te maken. Indien u hiervoor een professioneel programma heeft, kunt u uw kantoor met behulp van een 3D tekening ontwerpen zodat u een beter beeld heeft van hoe het er daadwerkelijk uit moet komen te zien. Zo komen uw wensen en behoeften beter in beeld en heeft u uiteindelijk een beter beeld van wat u precies nodig heeft en wat u kwijt kunt om uw kantoor efficiënt in te richten. 

 3. Stap 3: Denk na over uw audiovisuele apparatuur en andere behoeften

  Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden voor audiovisuele apparatuur waarmee u uw kantoor kunt inrichten en uiteindelijk kunt gebruiken voor verschillende lezingen en dergelijken. Hierbij kunt u denken aan audiosystemen, presentatieruimtes, videoconferencing ruimtes, videowalls, interactieve systemen, besturingssystemen, montagesystemen en informatiesystemen. Zo kunt u zich enigszins laten inspireren en nadenken over wat bij u past om uw kantoor in te richten. Vergeet hierbij geen meubels in acht te nemen. 

Do's

 • Wilt u graag wat inspiratie opdoen? Kijk dan snel verder op internet om te kijken wat voor apparaten en meubelen handig zijn waarmee u uw kantoor kunt inrichten.