Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Wonen & inrichten » Huishouden » Vlekken
Vlekken

Verschillende vlekken vragen om verschillende behandelmethodes. Lees hier wat je doet met bijvoorbeeld roestvlekken of vlekkerige ramen.

4 Hoe verwijder ik lastige vlekken
Hoe verwijder ik lastige vlekken

Door: Irene de Vette

Een glas rode wijn over je heen, juist op de avond dat je je witte broek aan hebt. Een kop koffie over je versgestreken overhemd, op de ochtend van je sollicitatiegesprek. Je wagenzieke nichtje dat vlak voor aankomst toch nog overgeeft op de autobank. De hond van de buren die over je vloerkleed plast (‘dat heeft-ie bij ons nog nooit gedaan...’). En nog duizend van die vervelende ongelukjes. Maar jij houdt het hoofd koel, met deze Eerste-Hulp-Bij-Lastige-Vlekken.


Home » Wonen & inrichten » Huishouden » Vlekken

4 Hoe krijg ik de ramen streeploos schoon
Hoe krijg ik de ramen streeploos schoon

Door: Irene de Vette

Je kent ze wel. Die kwieke oude dametjes die onverschrokken op wiebelige ladders klimmen, een emmer heet sop in de ene en een spons in de andere hand. Een paar halen, een paar trekken en hup, de blinkende ramen stralen je tegemoet. Hoe krijgen ze dat toch zo schijnbaar moeiteloos voor elkaar? Jarenlange ervaring? Geheime wondermiddeltjes? Slimme kneepjes? Een beetje van alles waarschijnlijk, maar succesvol en snel ramen zemen gaat je met deze tips en trucs net zo makkelijk af.


Home » Wonen & inrichten » Huishouden » Vlekken

Hoe verwijder ik roestvlekken

Door: Adine Versluis

Roestvlekken zijn ontzettend vervelend: ze zijn namelijk niet te verwijderen in de wasmachine. Tenminste, niet als je het gewone programma draait. Toch hoef je een kledingstuk of ander item niet direct weg te gooien als er een roestvlek in zit. Er zijn namelijk wel een aantal manieren om deze hardnekkige vlekken voorgoed te laten verdwijnen.


Home » Wonen & inrichten » Huishouden » Vlekken

Hoedoeners in de spotlight
Renate Boogvrouw
Lid sinds: 11 april 2008
Aantal Hoedoes: 15
Irene de Vette
Lid sinds: 19 juni 2008
Aantal Hoedoes: 78
Lisette Kreischer & Merel van der Lande - Veggie in Pumps
Lid sinds: 3 juni 2008
Aantal Hoedoes: 7
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!