Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Geld » Bijverdienen
Bijverdienen

4 Hoe kom ik aan vakantiewerk

Door: Cindy Kamstra

Wil je in je vakantie eens iets anders doen dan luieren op het strand? Neem een vakantiebaan! Zo kun je een zakcentje bijverdienen en misschien ook nuttige contacten opdoen voor als je straks klaar bent met je school of studie. Bovendien doe je als je het slim aanpakt alvast werkervaring op die je meteen kan bijschrijven op je cv. Handig voor als je straks op zoek gaat naar je eerste 'echte' baan.


Home » Geld » Bijverdienen

5 Hoe vind ik thuiswerk

Door: Cindy Kamstra

Veel geld verdien je er niet mee, maar als je op zoek bent naar een klein extraatje kan thuiswerk voor jou de oplossing betekenen. Tenminste, als je betrouwbaar thuiswerk weet te vinden. En daar is best een lange adem voor nodig. Waar je zoal op moet letten bij het vinden van geschikt thuiswerk lees je in deze hoedoe.


Home » Geld » Bijverdienen

4 Hoe kan ik bijverdienen met een uitkering

Door: Cindy Kamstra

Een uitkering krijg je als je om welke reden dan ook niet in je eigen levensonderhoud kunt voorzien. Uitkeringen in Nederland zijn gekoppeld aan het minimumloon, wat betekent dat de hoogte van de maandelijkse inkomsten die je eraan overhoudt te wensen over kan laten. Gelukkig mag je naast een uitkering altijd zelf geld verdienen. Om vervelende situaties te voorkomen, moet je dat alleen wel op de juiste manier aanpakken.


Home » Geld » Bijverdienen

Hoe word ik mystery shopper

Door: Adine Versluis

Wat geld bijverdienen, maar niet vast zitten aan elke ochtend een krant bezorgen? Dan is werken als mystery shopper misschien wel iets voor je. Mystery shoppers worden door bedrijven ingehuurd om te bekijken hoe het met de klantenservice binnen die bedrijven - vaak winkels - gesteld is. Je maakt een verslag van je bezoek en krijgt daarvoor een vergoeding. En soms houd je er ook nog wat extra's aan over.


Home » Geld » Bijverdienen

Hoedoeners in de spotlight
Marieke van Oosterhout
Lid sinds: 31 maart 2008
Aantal Hoedoes: 24
Lisette Kreischer & Merel van der Lande - Veggie in Pumps
Lid sinds: 3 juni 2008
Aantal Hoedoes: 7
Irene Herbers
Lid sinds: 7 mei 2008
Aantal Hoedoes: 54
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!