Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Kunst & cultuur » Festivals » Hoe kom ik aan kaartjes voor Mystery Land

Hoe kom ik aan kaartjes voor Mystery Land

Document acties
 • Tijdshoeveelheid 20 minuten
 • Moeilijkheidsgraad: goed te doen
'Yesterday is history, Today is a gift, Tomorrow is Mystery'- de slagzin van Mystery Land nodigt uit om vooral toch eens een kijkje te komen nemen. Dit oudste dance festival van Nederland wordt steevast aan het einde van de zomer gevierd en kan steeds weer rekenen op tienduizenden bezoekers. Kaartjes kopen kan eenvoudig via internet!

Hoedoe door: Adine Faber-Versluis

Bekijk het profiel van Adine Faber-Versluis
Aantal Hoedoes: 469


Benodigdheden

 • Internet

Stappen

 1. Alleen of samen?

  Hoewel je op een feest als Mystery Land natuurlijk nooit alleen bent, kan het leuk zijn om met een groep vrienden te gaan. Check de website van Mystery Land om erachter te komen op welke dag het feest dit jaar gevierd wordt en kijk direct even wat de kaartjes kosten.

  Met die informatie op zak kun je kijken wie er met je mee wil, zodat je in één keer kaartjes kan kopen. Bestelt één van jullie kaartjes voor de hele groep? Spreek dan af om diegene vooraf te betalen, zodat die uiteindelijk niet met kaartjes blijft zitten.

 2. Zoek naar Vroege Vogel acties

  Veel festivals organiseren zogenaamde Vroege Vogel acties. Kijk of Mystery Land dat dit jaar ook doet. Soms krijg je dan een extra korting of een leuk speeltje en in andere gevallen ben je in ieder geval zeker van je kaartje, omdat je die nog voor de officiële verkoop mag kopen.

 3. Controleer de verkoopadressen

  Kaartjes kun je op allerlei manieren en via allerlei kanalen kopen. Als je je kaartjes via Marktplaats of onbekenden koopt, kan het echter zijn dat je wordt opgelicht. Controleer daarom de verkoopadressen bij jou in de buurt, of zoek een verkoopadres via de website van Mystery Land. Dan weet je zeker dat je straks niet van een koude kermis thuis komt.

  Als je je verkoopadres nog extra wilt controleren, kun je dit doen op Weetwaarjekoopt.nl. Hier vind je onder meer een lijst adressen van betrouwbare én onbetrouwbare verkopers.

 4. Koop je kaartjes op tijd

  Mystery Land is regelmatig al maanden van tevoren uitverkocht. Grijp niet mis en koop je kaartjes op tijd, het liefst al aan het begin van de voorverkoop. Schrijf desnoods in je agenda wanneer de voorverkoop begint, zodat je het niet kunt vergeten.

 5. Waag een gokje

  Was je te laat en kun je nergens meer kaartjes krijgen? Dan kun je altijd nog een gokje wagen en meedoen met de wedstrijden die op diverse radiozenders georganiseerd worden. Met name in de aanloop naar het festival worden er verschillende wedstrijden georganiseerd, waardoor je nog best een goede kans hebt om op die manier kaartjes te scoren!

Do's

 • Probeer je kaartjes al in de voorverkoop te scoren, dan ben je zeker van je plekje
 • Ga met een groepje en koop je kaarten samen

Don'ts

 • Koop geen kaartjes via obscure websites of mensen die je niet kent. De kans dat je wordt opgelicht is groot

Meer uitleg

Hoedoeners in de spotlight
Susanne Biemans
Lid sinds: 14 mei 2008
Aantal Hoedoes: 9
Erik Weijers
Lid sinds: 26 maart 2008
Aantal Hoedoes: 42
Adine Faber-Versluis
Lid sinds: 5 april 2008
Aantal Hoedoes: 469
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!