Persoonlijke hulpmiddelen
Home » Computers » Gadgets » iPhone
iPhone

Met de razend populaire iPhone van Apple kun je veel meer doen dan bellen: muziek luisteren en video's bekijken, de files checken, gamen, sms'en, e-mailen, applicaties (apps) voor van alles en nog wat installeren enzovoorts.

5 Hoe kan ik een iPhone gebruiken

Door: Adine Versluis

Het lijkt wel of iedereen er tegenwoordig eentje heeft: een iPhone. Als je niet achter wilt blijven, Apple-fan bent of gewoon dol bent op de nieuwste gadgets, dan is een iPhone vast ook wel iets voor jou. En hoewel de bediening eigenlijk voor zich spreekt, leggen we je graag de basisfuncties uit!


Home » Computers » Gadgets » iPhone

Hoe download ik iPhone apps
Hoe download ik iPhone apps

Door: Wim Guiking

Waanzinnig populair zijn ze: de ‘apps’, de miniprogrammaatjes voor de iPhone of iPod touch. Binnen anderhalf jaar waren er 140.000 verschillende. Samen werden ze begin 2010 al drie miljard keer gedownload. Voor weinig geld heb je hiermee eindeloos fun, gemak en slimmigheidjes altijd onder handbereik.


Home » Computers » Gadgets » iPhone

Hoe speel ik Touch Tennis op mijn iPhone

Door: Noortje van Dorp

De iPhone is je grote vriend tijdens uren van verveling. Heb je niemand meer om te bellen en heb je je playlist inmiddels al drie keer geluisterd? Stap dan eens in de wondere wereld van het gamen. Steeds meer bekende games zijn beschikbaar gemaakt voor de iPhone. Bijvoorbeeld het pingpong-spel Touch Tennis. Een ge-update versie van het populaire Arcadespel Pong waar jij en de computer twee streepjes zijn die een balletje overslaan. Touch Tennis kun je alleen spelen, maar ook met een andere iPhone-bezitter met behulp van WiFi en Bluetooth.


Home » Computers » Gadgets » iPhone

Hoe ping ik met mijn iPhone
Hoe ping ik met mijn iPhone

Door: Adine Versluis

Het versturen van sms'jes is tegenwoordig niet duur meer, maar als je een iPhone hebt, is er ook een gratis alternatief: pingen. Pingen kan niet met iedereen; de ontvanger moet ook een smartphone hebben die kan pingen. Als je vooral berichtjes stuurt naar andere iPhone-gebruikers, zit je zeker goed.


Home » Computers » Gadgets » iPhone

4 Hoe speel ik Wordfeud op mijn iPhone
Hoe speel ik Wordfeud op mijn iPhone

Door: Adine Versluis

Het is dé trend voor de iPhone: WordFeud spelen. Deze digitale variant van Scrabble kan zowel in het Nederlands als in het Engels gespeeld worden. Goed voor je woordenschat en voor je contacten, want het spelletje is niet alleen met vrienden te spelen, maar ook met willekeurige gebruikers.


Home » Computers » Gadgets » iPhone

Hoedoeners in de spotlight
F. Nelissen
Lid sinds: 7 april 2008
Aantal Hoedoes: 23
Gigi Schuiten
Lid sinds: 3 juni 2008
Aantal Hoedoes: 7
Bastienne Wentzel
Lid sinds: 9 juni 2008
Aantal Hoedoes: 59
Wil je ook schrijven voor Hoedoe?
Meld je aan!